Bekijk onze LinkedIN account

Welkom in 2019

Jaarwisseling: we staan aan het begin van een nieuw jaar, 2019. Daar horen uiteraard de allerbeste wensen bij: vanuit Cenergy wensen we iedereen een energievol 2019 toe!

Wat zijn jouw plannen voor dit jaar? Je ontkomt er niet aan: daar wordt naar gevraagd. Wellicht is een mooiere vraag: hoe wil jij zijn als persoon? En vul voor ‘persoon’ de vele varianten maar in: ondernemer, leidinggevende, teamlid, collega, moeder, vader, dochter of zoon… Hoe wil jij gekend worden? Wat wil je uitstralen en in je gedrag laten zien? Door jezelf deze vraag te stellen, leer je kijken door de ogen van de ander. Dat is in de kern hospitality: je werkelijk verplaatsen in de ander. Hoe doe jij dat?

Met veel energie starten wij het nieuwe jaar. 2018 was mooi en daar gaan we in 2019 ook voor! Waardevolle relaties, uitdagende opdrachten, leuk werk én een juiste balans. Zorg dat je je thuisbasis in je werkplannen meeneemt, is ons advies. Thuis moet je het goed hebben, dus maak de juiste keuzes en zoek een passende balans.

Welkom in 2019!