Ook online stellen wij het "gastvrij denken en doen"centraal!

Cenergy Online

“In afwachting van een vaccin, moet Nederland er alles aan doen om het Corona-virus af te remmen”, aldus Premier Rutte tijdens zijn toespraak op 16 maart waarin hij zich richtte tot het Nederlandse volk. Inmiddels mag de horeca voorzichtig weer open, onder strikte maatregelen. Alles zal gericht zijn om gasten en medewerkers zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen volgens de nieuwe strikte richtlijnen. Dat geldt overigens ook voor andere dienstverleners in de private en publieke sector. Gastvrij gedrag blijft daarin onmisbaar; de mensen maken immers altijd het verschil.

De ontwikkelingen vragen ook van Cenergy een andere benadering. Daarom bieden wij onze diensten vanaf heden ook online aan, naast de bekende offline dienstverlening. Zo verzorgen wij online coaching, online trainingen en openen wij een online ondernemersloket waar iedere ondernemer terecht kan. Alles is er op gericht om het ‘nieuwe normaal’ zo goed mogelijk vorm te geven met elkaar, waarbij wij het ‘gastvrij denken en doen’ centraal blijven stellen.

Naast voornoemde online dienstverlening komen wij ook met een speciale variant van onze Mystery Visit; de Mystery Corona Visit. Tijdens deze speciale ‘quick scan’ testen wij niet alleen of jouw bedrijf Corona-proof is. We kijken ook hoe de gastbeleving wordt beoordeeld; voel je je nog steeds welkom? Word je goed geïnformeerd? Voel je je echt gast? De resultaten kunnen wij binnen 48 uur aan je presenteren inclusief een aantal gerichte aanbevelingen, zodat jij snel bij kunt sturen voor een optimale veilige én gastvrije beleving voor al jouw gasten.

Online coaching

Voor de één op één begeleiding van jou of jouw medewerkers kun je ook online bij ons terecht. Wij bieden altijd maatwerk aan en gaan daarbij uit van de leerdoelen van jou of jouw medewerker. Welke competenties dienen verder ontwikkeld te worden? Onze coaches zijn zeer ervaren en bieden praktische handvatten die je direct kunt inzetten. Wij bieden online coaching op het gebied van:
– Leidinggeven
– Sales- en verkoop/ commerciële vaardigheden
– Ondernemerschap
– Loopbaankeuzes en sollicitatieprocedures
– Trainer competenties

Online coaching verzorgen wij via Microsoft Teams. De sessie duurt maximaal 1,5 uur per keer.

Interesse in online coaching? Stuur dan vandaag nog een mail naar charlotte@cenergy.nl. Zij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!

Online training

Cenergy biedt op maat gemaakte trainingen en workshops aan en die verzorgen wij vanaf heden ook online. Met Microsoft Teams realiseren wij een interactieve sessie, waarbij alle deelnemers optimaal betrokken worden. Uiteraard is het ook mogelijk om een specifieke trainingen te verzorgen, waarin het ‘nieuwe normaal’ en de daarbij behorende maatregelen op een gastvrije wijze te implementeren in jouw organisatie.

“Ik ben heel blij dat ik van Charlotte een training ‘Train The Trainer’ kan krijgen in deze tijd. Ik voel me op deze manier nog meer klaar voor nieuwe klanten en trainingen die weer gaan komen. Zij weet als geen ander de juiste zeilen bij te zetten, zodat je je nog meer voorbereid en zelfverzekerd voelt. Na het afronden van de training voel ik me energieker en zelfverzekerder en vol met nieuwe tips & tricks, dus ik heb nu al zin in het geven van nieuwe trainingen!”  Caroline Stoer – Owner Stoer Hospitality & Events

Interesse in online training? Stuur dan vandaag nog een mail naar charlotte@cenergy.nl. Zij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!

Online ondernemersloket (advies)

De huidige situatie vraagt in vele gevallen ook om een aanpassing van de organisatie, misschien moet er afscheid genomen van medewerkers of dienen taken opnieuw te worden verdeeld.. hoe maak je hierin de juiste keuzes? Cenergy adviseert al jaren organisaties bij het invullen van hun koers en de richting van hun bedrijf. Daar is in deze situatie meer behoefte aan dan ooit.

Daarnaast zijn de nieuwe richtlijnen niet altijd even duidelijk en verschillen deze ook regelmatig per regio. Ook met praktische vragen kun je bij ons terecht.

Via één of meerdere online sessies helpen wij ondernemers met het formuleren van antwoorden op hun vragen.

Interesse in online advies? Stuur dan vandaag nog een mail naar charlotte@cenergy.nl. Zij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!

Mystery Corona visit (quick scan)

Tijdens deze speciale quick scan testen wij niet alleen of jouw bedrijf Corona-proof is. We kijken ook hoe de gastbeleving wordt beoordeeld; voel je je nog welkom? Word je goed geïnformeerd? Voel je je echt gast? De resultaten kunnen wij binnen 48 uur aan je presenteren inclusief een aantal gerichte aanbevelingen, zodat jij snel bij kunt sturen voor een optimale veilige én gastvrije beleving voor al jouw gasten.

De Mystery Corona visit is geschikt voor praktisch alle dienstverlenende bedrijven; niet alleen de horeca, maar ook voor bijvoorbeeld de zorg, retail en overige sectoren in de private en publieke sfeer.

Interesse in deze speciale quick scan? Stuur dan vandaag nog een mail naar charlotte@cenergy.nl. Zij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op!