Bekijk onze LinkedIN account

Nieuwe training: Positief omgaan met ‘lastige’ gasten/klanten (die nieuwe regelgeving niet naleven)

Inleiding

Cenergy verzorgt al 18 jaar op maat gemaakte trainingen en workshops waarin gastvrijheid centraal staat. Dat is immers te leren en dat leer je door te oefenen.

Uiteraard hebben wij dagelijks contact met onze opdrachtgevers uit verschillende sectoren. Wij merken dat zij hun zaakjes goed op orde hebben naar aanleiding van de nieuwe RIVM-richtlijnen.  Tegelijkertijd constateren zij dat hun gasten/klanten er makkelijker over gaan denken.

Als ondernemer blijf je echter verantwoordelijk voor de naleving van de regels en moet je de gast/klant aanspreken op het moment dat hij/zij de regels en instructies niet naleeft. Maar hoe doe je dat nou op een effectieve én gastvrije manier?

Dat is exact wat we jou gaan meegeven in onze training ‘omgaan met lastige klanten/gasten die nieuwe regelgeving niet naleven’.

Doelstelling van de training

  • Kennis en inzicht krijgen in verschillende vormen van lastig of zelfs agressief gedrag.
  • Kennis en inzicht krijgen in communicatietechnieken
  • Het effectief inzetten van verschillende gesprekstechnieken

Voor wie is de training bestemd?

De training is bestemd voor ondernemers en medewerkers die in hun werk te maken krijgen met klanten/gasten die de nieuwe regelgeving niet naleven, zoals horeca, retail, zorg, gemeente, overheid, zakelijke dienstverlening en onderwijs.

Welke methodiek wordt gehanteerd?

De training is vooral praktisch van opzet. Er is ruimte om voorbeelden uit de praktijk te bespreken. We zullen naast onze trainer een acteur inzetten waarmee we vooral een training on-the-job geven. Veel oefenen dus aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden.
Kortom: praktijkgericht, oefeningen en rollenspelen.

Investering

Exclusieve bedrijfstraining/ incompany training

Wij verzorgen deze training voor € 950,00, (*) excl. B.T.W. in Nederland.

(*) minimale deelname 4 personen, maximale deelname 10 personen gedurende
 een dagdeel van 3 uur. Locatie naar keuze door opdrachtgever, bijvoorbeeld
 eigen locatie, waardoor deelnemers niet hoeven te reizen. Indien gewenst kan er ook
 kosteloos gebruik worden gemaakt van de trainingsruimte van Cenergy in Eerbeek.

Open inschrijving

Dinsdag 21 juli van 09.30 -12.30 uur of op donderdag 23 juli van 09.30- 12.30 uur verzorgen wij een open inschrijving voor deze training op onze locatie in Eerbeek voor slechts € 99,00, per persoon excl. B.T.W. Deze training gaat door bij minimaal zes deelnemers.