Bekijk onze LinkedIN account

Nieuwe opleiding: Train The Trainer

Cenergy verzorgt al ruim 15 jaar op maat gemaakte trainingen en workshop waarin gastvrij, verkoop- en leidinggevend gedrag centraal staat. Dat is immers te leren en dat leer je door vooral te oefenen.

Steeds vaker worden wij benaderd door professionals, die graag door ons getraind of gecoacht willen worden om het vak van trainer (nog beter) onder de knie te krijgen. Veelal gaat het om voormalige deelnemers van één van onze opleidingen, interne trainers bij organisaties of ZZP’ers, die zichzelf verder willen ontwikkelen als vakbekwame en professionele trainer.

Omdat Cenergy gelooft in het delen van kennis hebben wij hiervoor een succesvol opleiding- en coachingstraject ontwikkeld. Negen maanden gaan we met elkaar aan de slag om jou de fijne kneepjes van het trainersvak bij te brengen.

Doelen van de opleiding

  • Je leert hoe je een kwalitatief hoogwaardige training verzorgt
  • Je bent in staat om goed de informatie en leerstof over te brengen
  • Je leert en krijgt inzicht in de succesvolle en bewezen Cenergy-opleidingsmethodieken
  • Je bent in staat om je eigen opleiding te schrijven en te ontwikkelen
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen als trainer door praktische cases en praktijkoefeningen
  • Na het volgen van deze opleiding voldoe je aan het ‘Cenergy-keurmerk’ en kan Cenergy jou actief inzetten als trainer bij haar opdrachtgevers

Voor wie is deze opleiding bestemd?
De opleiding is bedoeld voor alle professionals in de dienstverlenende sectoren, die kennis, vaardigheden en gedrag willen overdragen door middel van opleiding, zoals:

  • Interne trainersfunctie bij bedrijven, instellingen en organisaties
  • Zelfstandige trainers
  • Startende trainers en ervaren trainers: kortom, mensen die door middel van eigen training anderen willen ontwikkelen.

Hoe ziet het programma er uit?
De opleiding is vooral praktisch van opzet. Er is veel ruimte om voorbeelden uit de praktijk te bespreken en eigen leervragen centraal te stellen.  Je krijgt oefeningen, die je thuis kunt voorbereiden. Op de praktijkdagen oefenen we voorkomende trainingssituaties aan de hand van real-life praktijkvoorbeelden. Kortom: praktijkgericht, oefeningen en rollenspelen.

Duur van de opleiding
De opleiding duurt in totaal 9 maanden en start in september 2020.

Studiebelasting
Onze ervaring is dat je gemiddeld 20 uur per maand aan de opleiding besteedt. Dit is inclusief het uitwerken van opdrachten (huiswerk) en het bijwonen van de maandelijkse praktijkdag.

Meer informatie?
Ben je enthousiast en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via charlotte@cenergy.nl.
Lees via deze link meer over de inhoud van de Train The Trainer opleiding.