Bekijk onze LinkedIN account
Professionele en persoonlijke matching.

Cenergy Search & Interim

Op zoek naar versterking van jullie team? In een krappe arbeidsmarkt kan het lastig zijn om snel de juiste kandidaat te vinden.

Cenergy Search & Interim helpt graag op een persoonlijke en transparante manier en net even anders dan een gemiddeld recruitment bureau. Bij ons geen dertien in het dozijn aanbiedingen. Wij stellen alleen een kandidaat voor als wij 100% zeker weten dat er op professioneel en persoonlijk vlak een match is. Wij maken daarbij gebruik van ons solide netwerk van professionals die allen hun sporen verdiend hebben op het gebied van hospitality, facility, inkoop, sales en management.

Wij bieden:
– slechts één kandidaat die volgens ons de perfect match is
– kandidaten met HBO/WO werk en -denkniveau
– een tarief vanaf € 75,- exclusief 21% BTW en reiskosten
– bij overname vragen wij twee maal het bruto maandsalaris

Tijdelijke ondersteuning, langdurig profijt
Cenergy biedt toegevoegde waarde ook nadat het project is afgerond. Onze interimmers delen hun kennis en ervaring met jouw team en ontwikkelen samen een nieuwe werkwijze. Uiteraard blijven wij gedurende het gehele traject betrokken en bereikbaar. Ook dat verstaan wij onder hospitality. Daarna blijven we graag in contact om te monitoren en te borgen.

Match op zachte waarden
Wij kennen onze kandidaten persoonlijk en weten dus precies waar hun kracht ligt. Wij kijken bij het invullen van een vacature niet alleen naar de competenties die nodig zijn. Juist de ‘zachte waarden’ krijgen van ons wat extra aandacht.

Neem contact op


Opdrachten & vacatures

Openstaande functies

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Meer informatie over deze vacatures staat op onze LinkedIn pagina. Neem voor meer informatie over Cenergy Search & Interim contact met ons op via:

Interim functies (ingevuld)

  •  Interim Manager voor een detacheringsorganisatie in de zorg.
  •  Projectmanagers en Housekeepers voor een facilitaire organisatie.
  • RA Manager voor een bedrijf in de zuivelindustrie.

Vaste banen (ingevuld)

  • Saleskracht met ervaring en enthousiasme voor een hotel in het westen van Nederland.
  • Een pro-actieve Medewerker Klantenservice voor een internationale partner in linnenservice.
  • Sales Manager voor een landelijk verhuurbedrijf.
  • Sales Manager voor een hotel in Amsterdam.
  • Project Manager en Teamleider Logitiek voor een groothandel in bouwmaterialen.
  • Commercieel Medewerker Binnendienst voor een landelijke arbodienst.

Meer lezen?

Vierdaagse werkweek ook mogelijk in de horeca

Je leest het steeds vaker: in de horeca is het lastig om ervaren personeel te vinden en om die langdurig aan de onderneming te binden. Met name voor in de keuken. In september van vorig jaar kopte een artikel in Misset Horeca “10.000 vacatures structureel niet in te vullen”.

Als u een dansje doet…

Mensen maken écht verschil. Een leuke ervaring: ik kwam laatst op een namiddag in de supermarkt – ik zal geen namen noemen, okee, PLUS. Zoals gewoonlijk loop ik wat snel door de winkel, ik ken de route. Met mijn handscanner in de aanslag loop ik de bekende paden en schappen langs, hier en daar wat uitkiezend.

De ‘vierde O’ bij Cenergy

Wat gebeurt er al je al zo’n 20 jaar in aanraking bent met bedrijven die ‘hospitality’ als belangrijke toegevoegde waarde van de eigen dienstverlening erkennen? Dan krijg je over en weer vragen: “ken jij nog iemand die ons kan helpen met…” of “weet jij iemand die voor ons tijdelijk deze functie kan waarnemen?”.