Bekijk onze LinkedIN account

Workshop teambuilding

Het doel van deze eendaagse workshop is om elkaar beter te leren kennen. Jullie gaan elkaars individuele kwaliteiten en competenties ontdekken en inzetten voor gezamenlijk teamwerk. We gebruiken daarbij deze onderwerpen en werkvormen:

We organiseren verder een leuke en uitdagende activiteit. De besproken kwaliteiten en competenties van de individuele teamleden kunnen zo in de praktijk ingezet worden. Hoe werken we samen?

Als avondactiviteit bieden wij onder andere de volgende opties:
Escape room: samen proberen uit een themaruimte te komen, dus creativiteit en goede communicatie is nodig! Ieders kracht moet worden ingezet. Napraten gegarandeerd!
Koken: wat schaft de pot? Onder leiding van een culinair specialist bereid je met elkaar een diner waarbij ieder zijn talent kwijt kan. Let op: met gekke opdrachten tussendoor.
Schapen drijven: met echte schapen, een herdershond en een professionele schaapherder die het voordoet. Een onvergetelijke ervaring met directe feedback… van schapen!
Schilderen: samen werken aan één opdracht. Overleggen moet. Als groep bedenk je vormen en schilderstijlen (van verfsmijten tot een beeldmerk ontwerpen). Output: een groot schilderwerk, wat deelbaar is en waarvan elke deelnemer een stuk meekrijgt.
Filmen & vloggen: een professional leert jullie korte en krachtige filmboodschappen op een technisch goede manier te maken. Te gebruiken voor een eigen YouTube kanaal of intranet. Hoe creatief is het team? Leuk en leerzaam!
Zeilen: kom met je team aan boord van een prachtig zeilschip. Voel de wind en het water op je gezicht, terwijl je zelf aan het roer staat. Vol energie praat je daarna door met je team over de plannen voor de toekomst. Het zeilen doe je onder leiding van de schipper, het doorpraten onder begeleiding van ons.

Graag maken wij een (prijs)voorstel op maat, inclusief begeleiding en een trainer van Cenergy.