Interim werkzaamheden

Huidig aantal in onze kandidatenpool: 48

Groeien, innoveren, verhuizen, fuseren: ondernemen is meegaan in verandering. Zo’n veranderproces is een kans om te leren en te ontwikkelen. Vaak halen organisaties dan tijdelijk extra kennis en kunde in huis. Of er is behoefte aan een nieuwe vaste kracht, invulling van een bestaande vacature of tijdelijke vervanging in een cruciale functie. Cenergy Search & Interim biedt jou een solide netwerk van professionals op het gebied van hospitality, facility, inkoop, sales en management.

Hospitality in het DNA: hospitality is allang niet meer alleen belangrijk voor horecaondernemers. Ook dienstverleners in de private of publieke sector begrijpen de meerwaarde van ‘gastvrijheid denken en doen’. Dit betekent dat een gast, klant, patiënt of cliënt zich welkom voelt, dat je organisatie voor hen bereikbaar is, met hen meedenkt over de wensen en behoeften én daar proactief bent. ‘Building hospitality’ is onze expertise en juist de mensen maken hierin verschil. Graag delen wij die expertise met jou. Al onze professionals en kandidaten hebben dat hospitality DNA.

Cenergy Search & Interim beschikt over een persoonlijk netwerk van professionals op HBO en WO niveau. Dit netwerk is in 25 jaren zorgvuldig opgebouwd. Wij kennen al onze interimmers persoonlijk en weten dus precies waar hun kracht ligt. Dit geldt ook voor de kandidaten die wij voor jouw vacature zoeken. Wij matchen juist ook op de ‘zachte waarden’, zodat er een klik is met jouw organisatie. Zo stellen wij voor elk traject meest geschikte professional of kandidaat voor: één dus. Omdat wij zeker weten dat deze persoon voor jouw organisatie de optimale professional is.

Snel tijdelijk en vooral goede inzet nodig? Wij regelen het. Cenergy Search & Interim biedt daarbij extra waarde: al zijn onze professionals tijdelijk betrokken bij een organisatie, zij delen hun kennis en ervaring met jouw team en ontwikkelen samen, waar nodig, een nieuwe werkwijze. Kortom: verbeteringen worden geïmplementeerd en geborgd. Naderhand blijven wij graag betrokken en bereikbaar. Ook dat verstaan wij onder hospitality. Een succesvolle en bewezen aanpak!

Zo werkt het:

Kijk hier om meer informatie over onze search en interim aanpak te bekijken.