Bekijk onze LinkedIN account

Cenergy trainingen nu ook online!

Dagelijks worden wij geconfronteerd met het feit dat de horeca keihard wordt geraakt door de coronacrisis. Wij leven intens met jullie mee en proberen daar waar mogelijk een luisterend oor te bieden, mee te denken of advies te geven.

‘Hou vol’ was de boodschap van minister- president Mark Rutte afgelopen dinsdag. Niet eenvoudig voor alle hardwerkende horeca ondernemers en hun teams.  Daarom zijn we blij dat wij jullie vanaf heden wellicht nu ook op een ander vlak kunnen gaan ondersteunen.

Samen met een professionele partner, biedt Cenergy nu de mogelijkheid om online trainingen aan te bieden voor jouw team. Dat kan al heel eenvoudig met een aantal basistrainingen, maar uiteraard wel met het welbekende ‘Cenergy-sausje’. Ook is het mogelijk om trainingen ‘op maat’ te maken als daar behoefte aan is.

De eerste demo’s staan al klaar, dus als je geïnteresseerd bent, kun je vanaf vandaag een gratis inlogcode aanvragen voor online hospitality trainingen. Je kunt dan rustig bekijken of het ook wat voor jouw team is. Op deze manier kun je jouw medewerkers, die thuis zitten, toch blijven trainen. Ook gaan wij nu door met 1 op 1 coaching, op 1,5 meter afstand of online. Zeker weten dat ze straks kunnen schitteren als de deuren weer open gaan.

Vraag dus nu een gratis demo aan via 033- 494 30 35.
We kijken uit naar jouw telefoontje.

Namens het team van Cenergy,
Charlotte & Gerwin