Bekijk onze Facebook account Bekijk onze Twitter account Bekijk onze LinkedIN account

Interim werkzaamheden

Huidig aantal in onze kandidatenpool: 55

Interim explodeert
Verhuizen, fuseren, groei of een nieuwe werkwijze implementeren. Ondernemen is veranderen. Zo’n veranderproces is een uitgelezen kans om te leren en te groeien. Vaak halen bedrijven dan tijdelijk extra kennis en kunde in huis. Cenergy Search & Interim – een apart label onder Cenergy Group B.V. – biedt een solide netwerk aan professionals die allen hun sporen verdiend hebben op het gebied van hospitality, facility, inkoop, sales en management. Dankzij de brede ervaring van onze adviseurs en ondernemers bieden wij voor elk project een passende kandidaat.

Hospitality in ons DNA
Hospitality is allang niet meer alleen weggelegd voor horecaondernemers. Ook dienstverleners in de private of publieke sector begrijpen de meerwaarde van ‘gastvrijheid denken en doen’. Dit betekent dat een gast, klant, patiënt of cliënt zich welkom voelt. En ook: dat je organisatie voor hen bereikbaar is, meedenkt over zijn of haar behoefte en daar proactief invulling aan geeft. ‘Building hospitality’ is onze expertise. Wij delen die heel graag met jou, om ook jouw ‘klant’ het te laten merken!

Kennis delen én borgen
Ook al zijn wij tijdelijk betrokken bij jouw organisatie, dat betekent niet dat je tijdelijk profijt hebt van onze dienstverlening. Cenergy Search & Interim biedt toegevoegde waarde juist ook nadat het project is afgerond. Onze interimmers delen hun kennis en ervaring met jouw team en ontwikkelen samen een nieuwe werkwijzen. Nog voor het traject is afgerond zorgen wij ervoor dat verbeteringen stevig geïmplementeerd wordt in de organisatie.  Daarna blijven we graag in contact om te monitoren en te borgen. Een succesvolle en bewezen aanpak.

Persoonlijk netwerk
Cenergy Search & Interim bestaat uit een overzichtelijk netwerk van professionals. Onze partners kennen al onze interimmers persoonlijk en weten dus precies waar hun kracht ligt. Niet alleen op de competenties die nodig zijn, juist ook op de ‘zachte waarden’, zodat er een klik is met jouw organisatie. Zo stellen wij voor elk traject de meest geschikte adviseur voor. Ja, je leest het goed: wij stellen slechts één kandidaat voor. Omdat wij zeker weten dat deze voor jouw organisatie de optimale professional is. Uiteraard blijven wij gedurende het gehele traject betrokken en bereikbaar. Ook dat verstaan wij onder hospitality.

Wat bieden wij aan, bij exclusiviteit